Header AD

Avantaje credite doar cu buletinul si fara adeverinta de salariu

Inainte de a incepe, vreau sa-ti spun animite lucruri care sunt comvins ca nu vei crede pana nu vei vedea:  stiai ca bancile din Romania lucreaza la un plan prin care sa acorde credite prin apeluri video?
Doar cu buletinul ai cea mai simpla modalitate de creditare
Doar cu buletinul ai cea mai simpla modalitate de creditare
Bancile vor implementa cea mai revolutionara, metoda prin care se aproba creditul: metoda care nu te pune pe drumuri, deoarece, se acorda la domiciliu tau. Tot ce trebuie sa faceti este sa stai in fata calculatorului sau in fata telefonului, cu buletinul de identitate in mana, asteptand apelul video de la banca la care ai optat pentru un imprumut.


Pe viitor, tot ce trebuie sa faceti este sa dai acordul banci prin apel video, sa poate verifica veniturile tale inregistrate la anaf. Procesul este urmatorul: banca te suna printr-un apel video, tu trebuie sa ai asupra ta buletinul de identitate in mana pentru comfirmarea identitatii tale. 

Simplu si rapid - multi nu cred ca se poate implementa - eu cred ca pana la sfasitul anului avem deja o banca care aplica acest proces de finantare.

Care sunt avantajele creditelor cu buletinul de identitate?

Primul avantaj este ca nu este nevoie de adeverinta de venit
Primul avantaj este ca nu este nevoie de adeverinta de venit

Primul avantaj este ca poti accesa finantarea fara adeverinta de venit. In acest fel poti aplica la mai multe banci fara sa fii nevoit sa aduci adeverinta de la locul de munca de fiecare daca cand aplici la cate o banca.
Scurtarea timpului de asteptare: la unele banci acordarea se face si in 15 minute de la aplicare, deoarece banca are acces instant la vaniturile tale de la anaf.

In acest caz, nu mai trebuie sa astepti cu zilele pentru aprobarea creditului, de obicei, aprobarea finala se face in decursul a 24 ore de la solicitare.

Dobanda a ramas aceias, la majoritatea bancilor. In continuare iti detaliez pe scurt 5 banci ce ofera credite rapide online cu actul de identitate.


5 Banci ce ofera credite rapide cu actul de identitate

Top 5 banci avantajoase din Romania
Top 5 banci avantajoase din Romania 


olivgast.comIng - Oferta de nevoi personale consta in acordarea bani cu sume  cuprinse intre 2000 lei si 90.000 lei. Perioada in care trebuie sa inapoiezi finantarea este de minim 1 an si maxim 5 ani. Dobanda este de minim 8,95% si 10,45.


olivgast.comCec - Toti credeam ca aceasta banca nu se adapteaza pietei, si ca este o banca invechita, se pare ca nu este asa cum am crezut toti. Aceasta banca a inceputi si ia sa acorde credite fara adeverinta de venit,iar pentru ca a introdus aceasta forma de imprumut, au marit cu 0,05% dobanzile - nu foarte mult - dar se simte.


olivgast.comRaiffeizen - aprobarea acestui imprumut se face in maxim 24 ore, cu o dobanda ce incepe de la 8,9%. Si aceasta finantare se acorda doar cu buletinul de identitate.


olivgast.comBanca Romaneasca - Suma de bani pe care o poti accesa de la aceasta banca este de minim 1000 lei si maxim 80000 lei pentru maxim 5 ani. Dobanda cea mai mica dobanda practicata, de  doar 8,9%


olivgast.comIdea Bank- O banca noua pe piata care isi doreste sa creasca cat mai sus cu putinta intr-un timp cat mai scurt. Dobanda pe care o ai la dispozitie este de minim 8,86%. Aprobarea finala se face in decursul a 24 ore.
Avantaje credite doar cu buletinul si fara adeverinta de salariu Avantaje credite doar cu buletinul si fara adeverinta de salariu Reviewed by Oliv Gast on 18:20 Rating: 5

Niciun comentariu

Post AD