Header AD

Imprumut rapid pe termen scurt sau lung - Nebancar

Daca doresti un imprumut nebancar care il poti accesa online si rapid, ai ajuns unde trebuia. iCredit iti ofera sansa sa poti imprumuta bani prin mai multe oferte, pe termen scurt sau termen lung.

La institutul nebancar de care vorbim astazi poti accesa imprumuturi rapide si daca esti pensionar, iar pensia ta este foarte mica, evident ca nu poti imprumuta o suma mare de bani, dar cu siguranta o sa fie suficienti.

Bani pe care-i soliciti se acorda in maxim 24 ore. Nu trebuie sa te deplasezi de acasa pentru primirea banilor, doarece un agent bancar este trimis la tine acasa pentru acordarea imprumutului cerut.

De ce sa iei un imprumut nebancar


Servicile pe care le oferim sunt simple si corecte, fara vreo clauza abuziva aflata in contractele oferite. Suntem printre cei mai urgenti cand vine vorba de imprumuturile de nevoi personale.

Finantariile sunt acordate pe termen lung pentru cei ce doresc sume mari de bani si pe termen scurt pentru sumele mici de bani, termenul nu este o conditie.

Alte detalii importante


Pe langa alte institutii nebancare, la noi daca ai o problema urgent, poti solicita bani intr-un timp cat mai scurt, iar noi ne comformam cerintelor dvs. Proiectele pe care vrei sa le faci cu bani imprumutati se vor materializa la timpul necesar doar cu oferta de la icredit.
Acest institut nu solicita garantii sau girant. Nu dorim decat sa acordam credite si sa fie achitate la timp. Dorim o relatie de lunga durata cu clientul si din acest motiv nu cerem foarte multe acte si garanti pentru creditul acordat.

Cum aplici si cum iei creditul


Poti aplica rapid prin 3 metode simple, online,telefonic sau prin sms, dupa care un agent te contacteaza telefonic pentru a comfirma live cererea ta, dupa care te indruma spre pasi pe care trebuie sa-i urmezi pentru obtinerea imprumutului.

Ce sume de bani pot accesa?


Sumele de bani oferite pe termen scurt sunt de minim 400 lei, iar pe termen lung de maxim 4000 lei. Obtinerea acestui imprumut urgent se acorda doar cu buletinul de identitate si adeverinta de venit. Bani se primesc la domiciliu clientului, deci nu trebuie sa ai cont bancar deschis pe numele tau.

Termenul de rambursarea la imprumuturile nebancare oferite sunt de minim 18 si maxim 43 saptamani in rate egale si sigure.
icredit.ro
Imprumut rapid pe termen scurt sau lung - Nebancar Imprumut rapid pe termen scurt sau lung - Nebancar Reviewed by Oliv Gast on 18:25 Rating: 5

Niciun comentariu

Post AD