Header AD

Credite online doar cu buletinul si Fara adeverinta de venit

Daca ai ajuns aici inseamna ca doresti un credit doar cu buletinul prin oferta de creditare pana la salariu . Prin aceasta oferta poti lua bani cu imprumutul fara sa fii nevoit sa aduci adeverinta de venit.

In ce consta oferta de creditare pana la salariu?


Aceste credite online pana la salariu sunt oferite in special pentru persoanele ce doresc sa acceseze un credit simplu si usor de obtinut. De obicei, aceste imprumuturi se acorda doar cu buletinul de identitate, deci, nu trebuie sa dovedesti prin adeverinta de salariu ca ai un venit, important este sa ai un venit permanent, din care sa rezulte ca poti inapoia suma de bani imprumutata.

Sumele de bani pe care le poti accesa prin acesta oferta nu sunt prea mari, exact cat iti trebuie sa treci luna cu bine si sa iesi din datorii. Foarte multe persoane apeleaza la aceste credite cu buletinul din simplu motiv ca nu vor sa stie neimeni ce probleme au.

Ce institutie nebancara ofera acest credit?


Institutia cea mai cautata si cea mai vestita in Romania pentru rapiditatea cu care se ofera creditele si prin simplul fapt ca tot demersul se face online, fara sa fi nevoit sa te deplasezi de acasa se numeste VivaCredit.

Aceasta institutie nebancara si-a propus sa acorde credite fara adeverinta tuturor persoanelor, fara sa fie impusa o varsta maxima, dar ai o varsta minima, aceasta find de 21 ani impliniti in momentul aplicari.

Un alt aspect extrem de important este ca nu platesti dobanda pentru ori ce credit online accesat, aceasta oferta este doar pentru primul credit contractat, la cel dea-l doilea, platesti dobanda pentru bani accesati. Pe scurt, la prima creditare nu se plateste dobanda.

Care sunt sumele pe care le pot accesa?


La creditele online doar cu buletinul se pot accesa sume de bani de minim 100 lei si maxim 1000 lei, aceste sume de bani trebuie restituite in minim 1 zi si maxim 35 zile. Poti inapoia suma de bani in ori ce zi, dar nu mai mult de 35 zile.

Dobanda se plateste doar pentru zilele in care te-ai folosit de bani
Credite online cu buletinul
Credit doar cu buletinul
Credite online doar cu buletinul si Fara adeverinta de venit Credite online doar cu buletinul si Fara adeverinta de venit Reviewed by Oliv Gast on 05:35 Rating: 5

Niciun comentariu

Post AD